Αξιοθέατα και Δραστηριότητες στη Νάξο

Ξενοδοχείο Finikas Νάξος

 

Αξιοθέατα & Δραστηριότητες στην Νάξο

Μια σειρά από αξιοθέατα και δραστηριότητες που βρίσκονται κοντά στο Finikas Hotel σας περιμένουν για να τις ανακαλύψετε ή για να εμπλουτίσετε το πρόγραμμά σας με ασχολίες που θα γεμίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις μέρες σας στο μαγευτικό νησί της Νάξου.

Βρίσκεστε στο Finikas Hotel…ξεκινάμε…

Το Finikas Hotel βρίσκεται δίπλα στους αμμόλοφους με τους κέδρους που αποτελούν ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο που πρέπει να ανακαλύψετε, να περιπλανηθείτε ανάμεσά τους και να δείτε από κοντά τις ομορφιές της φύσης.

Κοντά στο Finikas Hotel βρίσκεται και ο ναός της θεάς Δήμητρας, στο χωριό Σαγκρί. Χτισμένος τον 6ο αιώνα π.Χ., ο ναός έχει αναστηλωθεί εν μέρει, ενώ πολλά από τα ευρήματα φυλάσσονται στο μουσείο που χτίστηκε εκεί κοντά. Ο ναός διασώθηκε σε καλή κατάσταση και σήμερα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό αρχαιολογικό μνημείο που βραβεύτηκε με το βραβείο Europa Nostra.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μοναστήρι του Αγίου Ελευθέριου και τον πύργο του Μπαζαίου, ένα μοναδικά αναπαλαιωμένο πύργο που στο εσωτερικό του διοργανώνονται όλο το καλοκαίρι διάφορες καλλιτεχνικές εκθέσεις, ενώ στο εξωτερικό του πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Νάξου που το Finikas Hotel είναι χορηγός φιλοξενίας του. 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Με ποδήλατο ή με τα πόδια

Μια σειρά από δραστηριότητες που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά στη μαγεία της ναξιώτικης φύσης διοργανώνονται από το Finikas Hotel για όλους τους επισκέπτες του. Χρησιμοποιήστε τα ποδήλατα του Finikas Hotel και περιπλανηθείτε στα δρομάκια, τους λοφίσκους, και τις παραλίες της Νάξου απολαμβάνοντας το τοπίο. Ρωτήστε μας για μονοπάτια και ακολουθήστε την πορεία τους για να χαθείτε στις ομορφιές του νησιού.

Φιλικό προς ποδηλάτες ξενοδοχείο Νάξος

hikers friendly hotels naxos

Στη θάλασσα

Μια σειρά από θαλάσσιες δραστηριότητες, σε απόσταση μόλις πέντε λεπτά από τo Finikas Hotel, βρίσκονται στη διάθεσή σας. Αφιερώστε το χρόνο και την ενέργειά σας απολαμβάνοντας ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς μέσα στη θάλασσα και ζήστε τις απόλυτες καλοκαιρινές διακοπές πριν και μετά την χαλάρωσή σας στο δωμάτιο και τους χώρους του Finikas Hotel.

Γνωρίζοντας τα τοπικά προϊόντα

Η Νάξος, εκτός από το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων είναι και το πιο εύφορο. Προϊόντα όπως οι πατάτες, διάφορα τυριά, το κρασί και το κρέας είναι εκτός από πεντανόστιμα, πολύ διάσημα και αγαπητά. Μπορείτε να επισκεφθείτε διάφορα τυροκομεία για να δείτε από κοντά τη διαδικασία παραγωγής γραβιέρας, μυζήθρας και άλλων ειδών τυριού, αλλά και το μοναδικό αποστακτήριο που φτιάχνεται το λικέρ κίτρο στο χωριό Χαλκί.

Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος
Ξενοδοχεία Νάξος

Επικοινωνήστε

Διεύθυνση

Πυργάκι, Νάξος

Κυκλάδες, Τ.Κ. 84302

Πληροφορίες Κρατήσεων

Τηλ: +30 2285075230

Fax: +30 2285025451

Email: info@finikashotel.gr

Reception

24 ώρες